E tečaji

Glavna prednost: vaš čas razporejate sami

Znanje je pri ljudeh že od nekdaj veljalo za želeno in cenjeno vrednoto , saj nam ga nihče ne more vzeti, hkrati pa nam široko znanje pomaga pri uspešnosti v poslovanju, v privatnem življenju in v družbi na splošno. Do nedavnega smo veščine lahko usvajali predvsem s tradicionalnimi oblikami učenja, vendar je napredek tehnologij poskrbel za še boljše, inovativnejše in učinkovite možnosti dodatnega izobraževanja.

Tečaji: sodoben način pridobivanja znanja

Etečaji so sodoben način pridobivanja znanja, ki omogoča maksimalno fleksibilnost, saj lahko od zdaj naprej kvalitetno znanje pridobivate kar iz udobja domače pisarne. Etečaji se izvajajo v tako imenovani eučilnici, kjer so teme tečaja pregledno razporejene v različne sklope teoretičnega gradiva, vaj, videoposnetkov in ostalih gradiv. Virtualna učilnica poleg vsebin zagotavlja še napredna orodja za komunikacijo, forume, kontaktiranje mentorja, urnike, načrte dela itd.

Spletni tečaji so v spletnem okolju na voljo ves čas, zato niste vezani na branje kozmetika in študij vsebin ob določenih urah, temveč so vam vsebine ves čas na dosegu roke, tako da lahko tempo in intenzivnost dela določate sami. V sodobnem hitrem utripu življenja je samostojno razporejanje prostega časa pomembna vrednota in kadar lahko poleg tega z lastnim angažmajem pridobite še kvalitetno znanje, je to samo dodaten adut.

Gradiva lahko shranite za nadaljnjo uporabo

Online tečaji so urejeni tako, da lahko vse vsebine nemoteno naložite na računalnik, jih natisnete in shranite za nadaljnjo uporabo. Etečaji zagotavljajo tudi uporabo manj klasičnih orodij učenja in tako si lahko poleg običajnih tipkanih gradiv ogledate tudi video posnetke, PP prezentacije, slike in in podobno.

Znanje vam je torej na dosegu roke kadar koli in od koder koli, poleg tega pa na vaša dodatna vprašanja in dileme preko e-maila in Posavje novice ostalih komunikacijskih orodij ves čas odgovarja vodja tečaja, ki vam v karseda kratkem možnem času zagotovi kvalitetne odgovore na vsa vprašanja in dileme.

Popolnoma enostavna uporaba

Uporaba virtualne učilnice je popolnoma preprosta in vam ni potrebno grafično oblikovanje imeti nobenega specialnega predznanja, saj boste že po nekaj minutah popolnoma obvladali prebiranje gradiv in metode učenja.

<Domov